Kapsalon nabij Utrecht: Kapsalon BEAU BIEN

Maak kennis met Kapsalon BEAU BIEN, een professionele kapsalon nabij Utrecht!

Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor diverse behandelingen. Ook hebben wij diverse specials, zoals een complete make-over. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of loop bij ons binnen voor meer informatie!

Hoogwaardige producten

In onze kapsalon nabij Utrecht maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige en professionele haarproducten. Wij zijn van mening dat producten zonder chemische toevoegingen beter zijn voor onze gezondheid, en dus ook voor ons haar! U kunt nu zelf de gunstige effecten van onze haarproducten ervaren in onze salon. Bevalt het product u? Dan kunt u deze natuurlijk ook in onze salon aanschaffen. Zo kunt u ook thuis uw haar op professionele wijze verzorgen.

Workshops en arrangementen

Bij onze kapsalon nabij Utrecht hebben wij diverse arrangementen en workshops. Dit is absoluut een aanrader voor een groep vriendinnen of familieleden. Volg bijvoorbeeld de workshop styling, waar u leert om uw haar mooi in model te krijgen. Ook leert u hoe u een prachtig uitgaanskapsel bij uzelf kunt creƫren. Ook verzorgen wij verjaardagsfeestjes waarbij de kinderen hun haren kunnen laten stylen door onze kapster. Indien gewenst kunnen ze ook een leuk kleurtje laten zetten! Wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke dag zult beleven.

Wenst u meer informatie over onze kapsalon nabij Utrecht of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 0347-778933 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN