Kapper in Vianen: Kapsalon BEAU BIEN

Maak kennis met Kapsalon BEAU BIEN, uw kapper in Vianen!

Het hele gezin is bij ons van harte welkom, wij bieden namelijk een diversiteit van haarbehandelingen aan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een complete make-over!

Een professioneel team

Sebastian Blok is de eigenaar van Kapsalon Beau Bien. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in zowel binnen- als buitenland, heeft hij zijn droom tot werkelijkheid gebracht. De salon heeft een sfeervolle en rustgevende ambiance, waar professionaliteit en inspiratie de hoofdrol spelen. De haarstylisten dragen er de grootste zorg voor dat het eindresultaat naar wens is en kunnen u uitstekend adviseren. Zij volgen de laatste trends namelijk op de voet en delen hun ideeën graag met u. Natuurlijk nemen wij ook uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren.

Natuurlijke haarproducten

De kapper in Vianen maakt enkel gebruik van hoogwaardige haarproducten die uw haar voeden en verzorgen. Zo gebruiken wij producten van het merk O-WAY, dat gebruikt maakt van voedende oliën en hydrolaten. Wij zijn van mening dat het gebruik van gezonde en natuurlijke ingrediënten een stuk beter is voor uw haar. Daarom selecteren wij al onze haarverzorgingsproducten zorgvuldig. Indien het product u bevalt, kunt u deze natuurlijk ook direct aanschaffen in onze kapsalon. Wij adviseren u graag bij uw aankoop, zodat u ook thuis uw haar perfect kunt verzorgen.

Maak een afspraak!

Wilt u meer weten over de kapper in Vianen? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan direct op nummer 0347-778933, wij staan u graag te woord.

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN