Goede Kapper nabij Utrecht: Kapsalon BEAU BIEN

U bent op zoek naar een goede kapper in de regio Utrecht?

Maak dan kennis met Kapsalon BEAU BIEN, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod van behandelingen. Voor zowel heren als dames hebben wij een passende behandeling, en dat tegen een scherpe prijs! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Aandacht, vakmanschap en creativiteit

Als goede kapper nabij Utrecht vinden wij het belangrijk om onze klanten nét dat beetje extra te bieden. Verwacht u meer dan knippen alleen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Alvorens we beginnen met de behandeling schenken wij namelijk veel tijd en aandacht aan u als klant. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Ook delen we graag onze creatieve ideeën met u, natuurlijk met uw persoonlijke wensen in ons achterhoofd. Wij zijn op de hoogte van de laatste knip- en verftechnieken en passen deze met veel vakmanschap toe. Dit ziet u terug in het eindresultaat!

De mogelijkheden van haarverzorging zijn zeer divers bij Kapsalon BEAU BIEN. U kunt hierbij denken aan een complete make-over, maar ook stylen en een anti-stress treatment. Op onze website vindt u diverse filmpjes die u een impressie geven. Volg ons ook op Facebook om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en onze acties.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een goede kapper in de regio Utrecht? Bel ons dan direct op 0347-778933 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen uw afspraak vervolgens telefonisch of per mail bevestigen.

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN