Duo Kappers in Vianen: Kapsalon BEAU BIEN

Kent u Duo Kappers in Vianen al? Dan laten wij u ook graag kennis maken met Kapsalon BEAU BIEN.

Zowel jong en oud is welkom in onze salon, waar een rustige ambiance de boventoon heeft. Wij staan dan ook klaar voor mensen die meer verwachten van een bezoek aan de kapper. Dit betekent dat wij er de grootste zorg voor dragen dat het eindresultaat naar wens is. Hierbij is voldoende aandacht en tijd erg belangrijk, maar ook zetten wij graag onze creativiteit in om u te adviseren en met u mee te denken. Ons streven? Dat u de salon met een grote glimlach verlaat!

Wij nemen de tijd voor u

Wij nemen voor iedere klant uitgebreid de tijd en luisteren naar uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Zo kunnen wij coupe, haarkleur en make-up perfect op elkaar afstemmen. Wij nemen de vorm van uw gezicht en de kleur van de ogen als uitgangspunt. Zo weet u zeker dat het eindresultaat perfect bij u past.

Nabij Duo Kappers in Vianen treft u onze salon. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een haarbehandeling. Laat u eens verrassen door onze scherpe prijzen, die tevens zijn terug te vinden op de website.

Online afspraak maken

Wij bieden de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Echter, een beller is sneller. Ons nummer is 0347-778933.Wij beantwoorden tevens graag uw vragen, dus schroom niet om contact op te nemen!

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN