Cursus Haarknippen bij: Kapsalon BEAU BIEN

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een cursus haarknippen? Maak dan kennis met Kapsalon BEAU BIEN in Vianen.

In onze rustige en sfeervolle ambiance kunt u terecht voor allerlei haarbehandelingen, maar wij bieden ook professionele cursussen en workshops aan. Lees gerust eens verder wanneer u hier nieuwsgierig naar bent!

Wat houdt het in?

Tijdens de cursus haarknippen krijgt u de kans om creatief aan de slag te gaan. U maakt kennis met enkele basistechnieken voor het knippen van lang haar en het bijhouden van nekharen. U kunt deze workshop individueel of in een duo volgen. U kunt ook voor een uitgebreide workshop kiezen. Hier gaan wij dieper in op de basis van het knippen. Na het afronden van de cursus bent u in staat om zowel kort als lang haar uitstekend te knippen! Zo kunt u eenvoudig uw eigen kapsel en dat van vrienden of familie bijhouden.

Naast de cursus haarknippen, bieden wij ook de volgende workshops aan:

Wij vertellen u graag meer.

Kortom, wij bieden diverse, exclusieve arrangementen aan voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen of collega’s. Tijdens de workshops staan gezelligheid en ontspanning natuurlijk altijd centraal. Het is mogelijk om een arrangement te boeken in het weekend of in de avonduren. Wenst u meer informatie over de cursus haarknippen of over onze andere workshops? Schroom dan niet om contact op te nemen. U vindt onze contactgegevens op de website.

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN