Beste Kapper regio Utrecht: Kapsalon BEAU BIEN

De beste kapper in Utrecht is lastig te vinden, vooral wanneer u nét dat beetje extra service verwacht.

In dat geval bent u bij Kapsalon BEAU BIEN in Vianen aan het juiste adres. Wij combineren vakmanschap met aandacht en advies, waardoor u kunt rekenen op een eindresultaat dat compleet naar wens is. Het hele gezin is bij ons van harte welkom!

Wij denken graag met u mee

Bij Kapsalon BEAU BIEN werken uitsluitend goed opgeleide, professionele haarstylisten die graag met u meedenken. Wij zijn namelijk van mening dat een mooi kapsel voor iedereen is weggelegd, maar ook dat het perfect bij u moet passen. Daarom adviseren wij u graag en denken we met u mee. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen wij met u meedenken. We houden hierbij rekening met de vorm van uw gezicht en de kleur van de ogen. Kortom, waar het bij Kapsalon BEAU BIEN om draait is aandacht, creativiteit, maar bovenal vakmanschap. Wij passen in onze salon de nieuwste knip- en verftechnieken toe en passen de behandeling aan op uw wensen. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een prachtig eindresultaat!

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar onze kapsalon? Wij nodigen u graag uit om u te laten zien dat wij de beste kapper in de regio Utrecht zijn. U kunt eenvoudig online reserveren, maar een beller is sneller. Ons telefoonnummer is 0347-778933. Wij staan u graag te woord en hopen u snel terug te zien in onze sfeervolle salon!

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN