Barbier in Vianen: Kapsalon BEAU BIEN

Maak kennis met dé barbier uit Vianen: Kapsalon BEAU BIEN!

Niet alleen kunnen dames bij ons terecht voor een professionele behandeling, ook zijn wij gespecialiseerd in herenkapsels. Of het nu gaat om knippen, scheren of een complete make-over, onze haarstylisten zijn u graag van dienst.

Rustige ambiance

Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom. Loopt u bij ons binnen, dan merkt u direct dat de sfeer zeer rustig is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten de behandeling op ontspannen wijze kunnen ondergaan. Daarnaast staat aandacht bij ons centraal. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken alvorens we beginnen met de behandeling. Wij denken graag met u mee en zijn op de hoogte van de laatste haartrends. Dit betekent dat wij onze creatieve ideeën en tips graag met u delen en u kunnen adviseren. Een eindresultaat naar wens staat natuurlijk altijd centraal!
Graag tot ziens!

Een barbier in Vianen die nog écht volgens ouderwetse standaarden knipt, is lastig te vinden. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze salon om zelf onze prettige service te ontdekken. Neem ook eens een kijkje in onze prijslijst en ontdek de scherpe tarieven! Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 0347-778933 of door uw gegevens in het contactformulier achter te laten.

Bekijk de vimeo's hieronder voor een impressie van de haarverzorgingsmogelijkheden bij Kapsalon BEAU BIEN